Torsdag 25/1 2018

Hej alla härliga rallyfrälsta!

En mycket konstig vinter vi har nu här i vår vackra trakt. När jag tittade ut från köksfönstret igår morse, så möttes jag av den mycket depressiva vyn av min snötäckta bil med flera decimeter snö på den, och inte bara det, vändplanen, gatan och hela landskapet var täckt med flera decimeter av det vita fanstyget…

För att idag mötas av en mycket krympt nivå av det där vita ni vet. Plusgrader och hårda vindar hade gjort sitt för att mota herr Bore. Men så halt det har blivit också, man trippar fram som en gammal pensionär för att inte ramla omkull.

Tack vara detta väder har jag ännu inte varit upp till landet långt där borta än, och måste väl också erkänna att jag drar mig lite för att ge mig ut där i de djupa skogarna då det är mycket okänd mark för mig, och mitt lokalsinne bevisligen är mycket dåligt. Men blir det bra väder i helgen, så kommer jag att ge mig på SS3 för att fånga nya bilder. Bilen är fulltankad (så någon felkörning klarar jag av) samt att kameran är också fulladdad.

Bilderna nedan är alltså fortfarande från SS2, någonstans i mitten på sträckan. Och trots att vi är så högt upp, både vad gäller höjd och geografi, så var det ungefär samma temperatur som hos oss nere i Sörlandet, alltså ca. -4 till -5 grader.

Snabb sväng.

Rakt parti.

Skön bilåkarsväng, sladdvänligt alltså.

Vi kan verkligen förvänta oss ett riktigt härligt vinterrally igen i Sandviken MK:s regi. Fina vägar mellan snötyngda träd. Hoppas verkligen vi träffas lördagen den 10/2 2018!

Fler rapporter kommer. Ha det gott!

Hälsar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.