Torsdag 11/1 2018.

Hej alla trevliga motorsportsälskare!

Jag har fått det stora förtroendet att åter rapportera inför Sandvikens MK:s tävling Vinterpokalen igen. Jag kommer att rapportera lite från organisationsarbetet hur det går, samt att åka ut och fota på de kommande tävlingssträckorna och även komma med lite kommentarer om dessa. Och just detta är väl medaljens baksida för undertecknad, då jag med mitt mycket dåliga lokalsinne oftast kör fel då också där ute i de djupa skogarna. Sen är det det här med IT-världen också, som jag också tycker är mycket jobbig. Men jag kör igång så får vi se vart vi (jag) landar.

Jag har varit med på ett organisationsmöte i söndags, och det var trevligt att träffa alla igen, samt haft två prepareringsmöten med herr tävlingsledare också… då det gäller IT då såklart…

Jag har redan varit ut och rekognoserat SS1 i veckan. Och till min stora förtjusning körde jag inte vilse denna gång. Även om jag måste erkänna att under färden där ute i den djupa skogen så blev det ett samtal till ”ring en vän” igen, nämligen till herr stigfinnare själv. Och jag kom på mig själv med tvivel under sista delen av sträckan om jag verkligen var på rätt väg, då jag satt och nervöst smånynnande i bilen, för vägen tog ju aldrig slut där i skogen, var fanns civilisationen där uppe i norr?!!

Sträckan går både över myr och berg. Jag fick till och med lite problem att ta mig upp för den första branta stigningen. Vägkaraktären på sträckan vill jag kalla sladdvänlig, då det verkligen finns plats på vägen mellan de höga snövallarna. Här kommer foto från starten och i början på sträckan.

Starten SS1.

I början på SS1.

Ha det gott, fler rapporter kommer under de närmaste veckorna..                                                                         Hälsningar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.