Tisdag 6/2 2018.

Hej alla älskare av motorsport och då framför allt av rally!

Idag har jag då verkligen lyckats med min botanisering i vanlig ordning av Gästrikeskogarna i vårt norra landskap. Alltså jag har helt misslyckats att hitta SS4 som var tanken att jag skulle rapportera ifrån idag…. verkligen surt i sinnet kan jag lova… Visserligen började dagen med gråmulet väder och lite snöflingor i luften. Men jag kände mig säker på vart min färd skulle gå…

Men så blev det då inte då, efter 4 felkörningar bara för att hitta byvägen till byn jag skulle till, så började pulsen öka ytterligare. Jag blev så irriterad att jag blev tvungen att stänga av radion i bilen också, då de spelade sådan där klatschig och positiv musik. Och även på byvägen där ute i skogen blev det en sedvanlig felkörning. Och det mest jobbiga då jag gjorde en analys med herr tävlingsledare vid återkomsten till Sandviken visade det sig att jag varit fram till rätt by, men vänt och tagit en annan plogad väg ut i skogen. Och det finns ju inte så många plogade skogsvägar att välja på nu heller, men tydligen en för mycket för mig då….

Jag körde i flera km på den felaktiga vägen, och vägen var verkligen smal kan jag lova, och då jag varken hittade avlysningsskyltar eller de små tecknen på vart startlinjen var, så ökade så klart tvivlet. Efter åter två samtal ”ring en vän” till herr tävlingsledare och herr stigfinnare så insåg jag att det bara var att ge upp denna färd.

Vid analysen med herr tävlingsledare, så visade det sig att jag skulle fortsatt genom byn och där hittat tävlingssträckan. Ska tanka upp bilen och göra ett nytt försök imorgon att dokumentera denna fina SS inför tävlingen då jag nu vet vart jag ska åka (tror jag).

Herr tävlingsledare vid det sista organisationsmötet i söndagskväll. Han ser lagom bekväm ut, vilket betyder att han har koll på läget.

Tidtagarutrustningen för hela tävlingen anlände igår. Utbildning av SS-personalen sker ikväll.

Fler rapporter kommer. Ha det gott!

Hälsar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.