Söndag 4 juni.

Hej alla glada och trevliga Rallymänniskor!

Så går vi då in i tävlingsveckan, som kommer att vara mycket intensiv för personerna i tävlings- organisationen för att få allt på plats. Vilket det så klart kommer att vara också, då det är mycket rutin i organisationen.

En som dock inte har rutin på sitt uppdrag är ju undertecknad, då jag har mycket svårt därute i naturen att hitta till sträckorna som herr Stigfinnare valt ut till denna fina och spännande tävling. Plus allt annat strul som hela tiden dyker upp då jag är ute på uppdrag. Kan nämna att jag hann ta ett kort på fredagen på SS1 innan kameran sa ifrån. Vad händer tänkte jag, och fick då se felmeddelandet att minneskortet var fullt. Ett litet problem kan tyckas, men för mig som använder kameran väldigt sällan, och framför allt ännu mer sällan tömmer minneskortet, blev det en spännande stund där innan jag löste det problemet.

Fick slutligen till fotona på SS1, och kunde ge mig ut på nästa utmaning, att hitta SS2. Vilket efter flera misstag lyckades också, jag är förmodligen en av få som lyckats köra fel två gånger i den lilla orten Horndal.

Transportsträckan ut till SS2 är bitvis verkligen härlig rallyväg också, kurvig och med riktiga krön med lyft dessutom. Vacker trakt dessutom, vi lever verkligen i ett vackert land, vet dock inte säkert, men tror jag befann mig i södra Dalarna…

Början på SS1.

Början på SS1

Början på SS1.Jag åkte inte hela sträckan utan vände och började leta efter SS2.

SS2.

SS2.

SS2.

Detta är en mycket rolig rallyväg, med många långa kurvor samt även många dolda kurvor efter krön. Imorgon kommer en ny rapport, på SS3 och SS4. Och jag ska själv ut och reka på SS5 och SS6, där jag är säker på att hitta rätt på en gång i mitt sökande av sträckan (SS5 och SS6 är samma sträcka som körs två gånger.)

Ha det så bra, och ladda för en härlig tävling nu!

Hälsar Glenning.

Posted in Glennings ord 2017.