Söndag 14/1 2018.

Hej igen alla glada motorälskare!

Söndag igen, veckorna går verkligen fort nu. Här kommer åter en liten rapport från SS1 som jag rekognoserade under veckan som var. Och då jag jämför Sandviken med de djupa skogarna där långt borta i norr är att landskapen kan vara så olika, både terrängmässigt och vädermässigt. För vi är ju fortfarande i Gästrikland, tror jag. Många berg att passera över, och mycket snö, så det är rejäla snövallar efter sträckan.

Och stillheten och tystnaden. När jag klev ur bilen så var det alldeles tyst, inte ens vinden hördes i tallkronorna. Och det enda liv jag såg däruppe var en flock orrar som flög iväg då jag passerade dem. Samt att jag mötte två traktorer med stora plogblad längre in på sträckan.

Och det ju det som jag bävar mest för där ute, förutom då att även köra vilse, är att möta stora maskiner och timmerbilar på dessa skogsvägar. Nu gick detta möte dock bra, för man har plogat ut stora fickor efter vägen, förmodligen för att man ska kunna mötas efter vägen.

Här kommer två bilder till från sträckan, och som ni ser så är vägen verkligen sladdvänlig.

Mer rapporter kommer i veckan. Ha det så gott!

Hälsar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.