Söndag 11 juni.

Hej alla härliga motorentusiaster!

Så var ett mycket trevligt arrangemang i Sandvikens MK:s regi över. Min reflektion över tävlingen och allt annat runt om kring, är att vid mina irrfärder ute på landsbygden där före tävlingen, visar vilket vackert land vi lever i. Storslagna skogar, öppna landskap, många små sjöar och verkligen ett vedeldarland där ute. Jag såg gigantiska vedhögar på många gårdsbackar ska ni veta.

Och det här med att jag såg mycket, jag upptäckte en stor björnskit där på vägen på SS7, vilket kanske också bidrog att jag inte ville köra för långt in på sträckan vid min rekognosering där ute i de djupa skogarna…..

Det här med lokalsinnet är också lite genant för undertecknad. För då jag anlände till tävlingens HQ på lördag förmiddag, fick jag tursamt ledsagning upp och fram till där tävlingsledningen hade sina rum. För då jag någon timme senare skulle ta mig ut på depåområdet så hitta jag inte ut.. Fick generat gå tillbaka och fråga hur man tar sig ut. Mötte tacksamt en man som skulle ut, så jag blev åter ledsagad till rätt ställe.

Eftersom jag inte var ut i skogen denna dag (som tur var) så kommer här en del bilder från serviceplatsen istället (kan erkänna att jag gick bort mig flera gånger där också)…

Ett härligt arrangemang är till ända, tystnaden har åter lagt sig i de djupa skogarna, efter alla dessa sekundfajter som varit över drygt 10 SS-mil. Men det absolut bästa jag hörde, var Ola Strömbergs ord där på målrampen till herr Tävlingsledare, när han berättar att han bara mött glada deltagare där ute i skogen under hela dagen.. Det tycker jag är det högsta betyget till motorklubben, för det spelar verkligen stor roll att deltagarna tycker det är en trevlig tävling, för det är ju för dem trots allt arrangören göra denna stora insats för att få till en härlig tävling.

Stort tack till alla som gjorde denna tävling till denna succé också, allt från tävlingsorganisationen till alla som bidragit med jobb där ute i skogen, för utan er fina insats skulle detta inte bli den fina tävling vi nu haft…

Ett fint arrangemang alltså, själv blev jag lite rörd då jag mötte herr Tävlingsledare på HQ på lördagsförmiddagen, för då han fick se mig gick han till ett bord och kom tillbaka med en ID-bricka som egentligen bara de som ingår i tävlingsorganisationen har. Rörande och mycket trevligt för mig, för formellt har jag ju inte ingått i tävlings- organisationen.

Ha ett fortsatt trevligt motorsportsår nu, och vi kanske möts igen i något spännande i Sandvikens Motorklubbs regi..

Hälsar Glenning

 

 

Posted in Glennings ord 2017.