Onsdag 7 juni.

Hej alla älskare och supportrar av den härliga rallysporten!

Tävlingen börjar nu verkligen närma sig. Själv har jag varit ledig i fyra dagar, (ledig och ledig, det finnas alltid en massa måsten också), och efter ledigheten tycker jag det är måndag idag, och att det är en hel vecka kvar till tävlingen… Men så är det ju inte, det är ju onsdag idag, och ni ska veta att verksamheten verkligen är på toppvarv nu i tävlingsorganisationen. En stor eloge till det enorma arbete som läggs ner nu för att få till en härlig tävling av organisationen.

Bangruppen är redan klar med vissa sträckor då det gäller skyltning och pilning. Jag åkte själv sträcka 7 i måndags, och sträckan var i ett strålande skick då, återkommer om den sträckan.

Jag fick information av herr Tävlingsledare att man idag, ikväll även ska in till Gävle för att besiktiga lokalerna som är tilldelade för tävlingen på Gavlerinken eller Gavlehov, eller vad det nu heter… Ni ser själva så tajt och jobbigt schemat är för tävlingsorganisationen…

Efter mitt irrande på SS5 och SS6 i måndags så styrde jag då fronten på bilen mot SS7, och efter sedvanlig felkörning och sökande efter sträckan så hitta jag slutligen den efter en åter ångestfylld stund där i bilen med svettdroppar i pannan.

Vägen jag kom ut på var som ett salsgolv (vardagsrumsgolv för de yngre läsarna), helt slät och med fina härliga svepande kurvor. Visserligen nyvattnad efter det senaste dygnets regnande, men vilken härlig väg alltså. Fick dock rapport från bangruppen idag att den sträckan nu måste hyvlas för den har blivit så gropig av all trafik..

Nu åkte jag inte så långt in på sträckan där i storskogen, då jag dels saknade matsäck, men även glömt min telefon hemma, vilket ju gjorde att jag inte kunde ringa en vän (herr Stigfinnare) vid tveksamheter vid en vägkorsning. Och vilse vill man ju inte hamna i de där djupa skogarna..

SS7.

SS7.

SS7.

SS7.

Härlig sträcka så långt jag nu åkte den, här kommer det verkligen att bli bilåka på lördag.. Ny rapport kommer imorgon.

Var rädda om varandra, och ladda för en härlig motorhelg nu..

Hälsar Glenning

 

Posted in Glennings ord 2017.