Onsdag 31 maj.

Hej alla glada rallyvänner!

Jag har fortfarande inte varit ut i skogen på alla de fina SS-sträckorna. Det finns så klart orsaker till det också. Jag har inte haft tid än, och med liten text, jag bävar lite för att ge mig ut i de stora skogarna, då jag har en mycket stor förmåga att köra vilse i dessa skogar bestående av furu och gran…. Har faktiskt funderat på att meddela räddningstjänsterna i Gävleborg och Dalarna inför mina resor där i de djupa skogarna att det kan komma en nödrop från undertecknad, där jag behöver assistans för att hitta tillbaka till civilisationen och tryggheten igen…

Och jag har lovat herr tävlingsledare att jag ska ut och fota under de närmaste dagarna. Och då kommer så klart nästa problem också, hur för jag över mina bilder från kameran till bildarkivet på denna sida för att kunna lägga upp dem publikt… Stora kommande och pågående problem i Glennings värld alltså, men det kommer att lösa sig, jag lovar. Kommer förmodligen att kosta en del svett och ångest också, men vätskebalans är lätt att återställa..

Organisatoriskt är dock tryggheten stor då det gäller tävlingen och dess genomförande. Mycket rutinerat folk i den organisationen måste jag säja. Börjar med tävlingsledare Karl-Lennart Andersson. Det måste ha stått Tävlingsledare på hans första napp där i vaggan.. Många gråhåriga och mycket erfarna som sagt var, Jan Floberg, en man jag tycker måste varit född då bibeln skrevs, en mycket rutinerad och mycket kunnig man då det gäller reglementet… Säkerhetschefen  Jan-Olof Nyman lika så, kommer från räddningstjänsten och är verkligen en tillgång i säkerhetsarbetet i klubbens arbete.

Sen har vi herr stigfinnare själv, vilken är en av mina favoriter då det gäller eldsjälar i klubben, Markku Kangas, du har verkligen lagt ner din själ under många, många i år, dels för att finna fina utslagsgivande sträckor, men jag undrar också hur många timmar du lagt ner på att sitta i plogtrucken med din cigarett och kaffetermos nattetid, för att få till en fin tävling.. Ser alltså en stor ledare med erfarenhet och en  man som man har stor respekt för…

Fortsättning följer, med presentation  av organisationen och rapporter från arrangemanget och inte minst rapporter från skogen..

Hälsar Glenning

 

 

Posted in Glennings ord 2017.