Måndag 5 juni.

Hej alla trevliga och goa rallyälskare!

Ytterligare en dag närmare den spännande rallyhelgen som är på gång. Min rapport denna gång gäller åter mina irrfärder där ute i vår vackra natur, där det verkligen växer och är grönt nu. Har ju fått en tävlingskarta av herr Tävlingsledare, samt även detaljkartor över alla SS där ute i den stora skogen.

Kände mig då verkligen trygg då jag skulle åka ut till SS3, för där känner jag verkligen igen mig och kände mig verkligen bekväm då jag startade färden. För ut i skogen från den byn finns det bara en väg. Uppenbarligen finns det dock två, för jag hittade aldrig på sträckan med herr Stigfinnares gula skylt om avlysning inför tävlingen. Efter långt sökande efter sträckan insåg jag att jag var helt fel…

Jag kom fram i Österfärnebo, och det var ju helt klart mycket, mycket fel. Samtidigt ville jag inte ta omtag och börja om igen, för man möter många vänliga människor där ute på småvägarna som vinkar till mig. Att då komma en gång till och möta dessa trevliga människor känns lite genant.

Så jag spanade in sträckan en gång till på kartan, och såg att det finns en annan väg som man kommer direkt ut på sträckan, om man nu tar rätt väg då… Vilket jag gjorde, för i ett vägskäl dök åter herr Stigfinnares gula skylt upp. På rätt väg alltså!

Ett mycket trevligt parti av rallyväg också. Och det måste bo mycket gästvänligt folk efter denna SS också, för här bjuder man verkligen till med gästvänligheten, inte så att rallyt går genom deras kök, men väl över tomter och gårdsplaner.

SS3.

SS3.

SS3.

Att hitta till SS4 trodde jag också var lätt, men återigen missade jag rätt väg in till sträckan (också)! Men hade turen att åter hitta sträckan där ute i skogen med hjälp av herr Stigfinnares allt skönare gula skylt att hitta. En skum sträcka i mina ögon då, för jag är inte säker på att jag åkte på sträckan hela tiden utan gjorde en del koveser där ute som innebar att som vanligt blev trippen längre än beräknat…

SS4.

SS4

Härliga sträckor herr Stigfinnare återigen hittat, och som även jag har hittat till. Ny rapport kommer imorgon, från den djupa skogen.

Sköt om er och ladda för en härlig fartfest till helgen nu!

Hälsar Glenning.

Posted in Glennings ord 2017.