Måndag 5/2 2018.

 

Hej alla rallyfantaster!

Det blev ju lite tunt med rapporter under de senaste dagarna p g a missödet med minneskortet i kameran och detta förbaskade snöande av det vita fanstyget vi haft de senaste dagarna. Chansade igår söndag då solen åter visade sig, att åka upp till SS3 för att om möjligt få några foton från sträckan. Men då jag kom upp till infarten till sträckan så visade det sig att den fortfarande är oplogad efter det senaste snöandet. Dessutom med hög puls igen då, för transportsträckans bredd har också krympt efter allt detta snöande. Det är smalt där då man möter trafik.

Och med mitt dåliga lokalsinne och att dessutom köra i djup snö på okända vägar, så gjorde jag valet att inte ge mig ut där i den djupa skogen, vilket jag också berättade på det sista organisationsmötet igår kväll. Och en av herrar biträdande tävlingsledare tyckte detta var ett klokt beslut då det gäller mig.

Men skam den som ger sig, träffade herr banchef idag på motorklubben, och han berättade att SS2 är åter plogad, och de höll på och plogade SS4 idag på eftermiddagen. Och då många av de som är engagerade i denna tävling verkligen lovordar just SS4 som en SS som verkligen kommer att tilltala de tävlande som en mycket trevlig tävlingssträcka, så har jag redan tagit sikte på den imorgon. Sikte och sikte förresten, men jag ska ändå göra ett försök att även hitta denna SS…

Vad som fortfarande stör mitt sinne då det gäller det saknade minneskortet i kameran är ju att jag hade det med mig i plånboken hela tiden vid mitt förra besök på SS3…..

Fler rapporter kommer således denna vecka inför den härliga Vinterpokalen.

De två bilderna denna gång visar infarten till SS3, där all snö på vägen gjorde att jag inte vågade åka ut där i den djupa skogen..

Ha det gott!

Hälsar Glenning

 

 

Posted in Glennings ord 2018.