Måndag 15/1 2018.

Hej alla fina motorsportsälskare!

Här kommer åter en rapport från de djupa skogarna. Sista rapporten från SS1. Sträckan inbjuder verkligen till bilåka, och med sin bredd och utplogade mötesplatser så finns det verkligen utrymme för omkörningar också.

Efter sista vägbytet (som herr stigfinnare berättade om vid mitt nödsamtal därute i skogen som jag annars hade missat totalt)  så blir vägen smalare, men fortfarande sladdvänlig och det finns även här utplogade mötesplatser som kan utnyttjas för omkörningar. Att inga foton är tagna på detta avsnitt av sträckan beror på min trots allt stora osäkerhet om jag verkligen fortfarande befann mig på sträckan. För vägen tog ju aldrig slut, var fanns bebyggelsen som jag borde komma fram till?

                                                                                                                 Bilden tagen på mitten av SS1.

                                                                                                                 Även denna bild tagen på mitten av SS1. Och som ni ser så går det verkligen att lufta bilen bitvis på denna sträcka.

Denna vecka kommer jag att rekognosera SS2, vilket jag som vanligt har lite ångest för, dels för att hitta sträckan och dessutom åka rätt där ute i de djupa och snötyngda skogarna, och sträckan är dessutom drygt 2 mil så här finns många anledningar till misstag….

Fler rapporter kommer i veckan. Ha det gott!

Hälsar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.