Lördag 27/1 2018.

Hej alla rallyvänner!

Helgen då tävlingen Vinterpokalen närmar sig mycket fort nu! Det har varit töväder här nere i Sörlandet, men hur det varit långt där borta på de höga bergen har jag dock ingen aning om för tillfället. Men ett studiebesök kommer att ske i närtid från undertecknad.

Men har vädret där uppe haft samma väder som här nere, så lär det vara kanonunderlag på frysta vintervägar nu. Rapport kommer snart om detta, då jag räknar med att styra kosan mot norr igen inom de närmaste dagarna….. och så har vi ju SS3 som ska rapporteras också…

Bilderna nedan är således fortfarande från SS2, och jag tänkte på så fint landskapet hade varit där under min färd, förmodligen mycket vackra sjöar och fisketjärnar, samt de blåa bergen i bakgrunden, om det inte varit för den fasliga mängden snö och is som nu täcker landskapet..

Snabbt parti.

Här kommer det att gå fort.

Många raka partier på denna SS.

Tur att inte jag är med i denna tävling, för det är knappast denna del av mitt fordon de andra tävlande skulle se, alltså bakänden under sträckorna…

Dessa gamla hölador börjar nu bli ett minne blott i vårt landskap..

Kände mig lite segerviss trots allt då jag prickade målet utan varken felkörning eller nödsamtal till herr stigfinnare. Så då jag stod på mållinjen tänkte jag lite kaxigt, nu vet jag var jag är, jag vet hur jag ska åka, och jag vet vart jag ska. Så med ett tillfredställande leende så vek jag ihop kartan. Och körde så klart fel då på transporten… Missade dessutom platsen för tävlingscentret då också, då jag även hade tänkt fota det under denna tripp också….

Men som Nacka-Skoglund sjöng en gång i tiden, jag kommer tillbaka….

Ha det gott, fler rapporter kommer i närtid om den stundande tävlingen!

Hälsar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.