Fredag 9/2 2018.

Hej alla Rallyfrälsta och älskare av den häftiga motorsporten ute i skogen!

Dan före dan. Imorgon så sker den då så efterlängtade starten av den härliga tävlingen Vinterpokalen!      Så spännande det är inför tävlingen, för tävlingen innehåller mycket utslagsgivande sträckor, både snabbt men även teknikkrävande samt mycket roligt bilåkande för de tävlande i skogen, och tänker då närmast på SS-4 då!

Detta kommer att bli en rolig och trevlig lördag för tävlande och publik. Vinterförhållandena är helt perfekta för tillfället, rikligt med snö där ute i de djupa skogarna, och riktig is i botten på vägarna.

Personligen så gillar jag ju inte det där vita fanstyget som faller från ovan. Och jag tycker att det senaste snöfallet hade vi kunnat slippa, då vi redan hade fått vår beskärda del av det vita fanstyget innan denna nederbörd kom och lade sig som ett täcke över nejden. Och då det gäller kvoten snö från ovan i vår fagra trakt, tycker jag att vår kvot redan är fylld för flera (många) år sedan.

Men nu blickar vi framåt, vi kan förvänta oss en mycket trevlig och spännande tävling där ute i de djupa skogarna, fina vinterförhållanden med lagom temperatur också. Så jag ser fram emot åter ett fint arrangemang från Sandvikens MK, med hjälp av grannklubbarna i Hofors, Skutskär och Järbo.

Bild från SS-4.

Bild från SS-4.

Bild från SS-4.

Bild från SS-4.

Det vackra vandringspriset för Vinterpokalen.

Inga dåliga rallynamn som redan har inteckning i vandringspriset, vems namn kommer att läggas till på sockeln efter morgondagens tävling?

Ha en härlig motorlördag med en riktig fartupplevelse nu. Men tänk på säkerheten också, var ute i god tid. Vi hörs igen! Ha det gott!

Hälsar Glenning

 

Posted in Glennings ord 2018.