Fredag 12/1 2018.

Hej alla glada rallyälskare!

Här kommer rapport två inför den fina tävlingen Vinterpokalen om en månad. Var som sagt upp i veckan och började min rekognosering av tävlingssträckorna där uppe i norr. Och det är långt att åka med Sandviken som utgångspunkt ska ni veta. Och med mitt otroligt dåliga lokalsinne, så är detta verkligen ett stresspåslag, innan och under genomåkningen av förmodade rätt sträcka. Och då transporten upp till detta land långt där borta, så hinner ju pulsen stiga rätt mycket på färden, och för att hitta på sträckan också.

Denna gång gick det ju ändå hyfsat bra, måste dock erkänna att jag missade starten på sträckan först, fotade en plats som faktiskt bara är transportsträcka fortfarande. Kom på mitt misstag längre in på sträckan, då jag äntligen såg markeringen för startlinjen.

Första delen av sträckan är verkligen fin och bred, att kalla den motorväg är väl att ta i, att kalla den landsväg är väl också att ta i, men en bred skogsväg med fina kurvor med höga snövallar är väl rätt beteckning.. Sträckan är nästan 17 kilometer lång, så den kommer nog att kosta lite svett för deltagarna.

I början på SS1.

I början på SS1.

Ha det gott alla, och var rädd om varandra, så hörs vi snart igen med en rapport från de djupa skogarna där upp i norr.

Hälsningar Glenning

Posted in Glennings ord 2018.