Föraruppvaktning

Vid Årsmötet på Sandvikens MK, 3 december, premierades sju personer för sina förarinsatser under bilsportåret 2015.

Dessa var från vänster på övre raden:

Marcus Persson och Annika Forsberg för sina insatser i Folkrace. Marcus blev bl.a. etta bland Juniorerna i Upplandsserien och tvåa bland Juniorerna i Stockholmscupen. Annika å sin sida slutade på tredje plats i slutställningen bland damerna i X-cupen. Båda har flertal A-final vinster.

Trea från vänster står Lina Björklund som vunnit klass 4.4 i Riksmästerskapet gällande backe i sin VOC, kommit trea i klass 4 och tvåa bland alla damerna i samma mästerskap, dessutom kommit fyra bland C-förarna i Hälsingeserien (rally) mm.

Längst till höger på övre raden, hittar vi en nybliven GULDMEDALJÖR i BACK-SM, nämligenOskar Sundell som vunnit klassen för 2-hjulsdrivna rallybilar. Dessutom har han vunnit NNBF:s Förbundsmästerskap i backe för A-förare och Svenska Sprintserien för 2-hjulsdrivna rallybilar, även detta för A-förare. I vårt eget rally Stålsvängen, kom Oskar trea totalt.

Längst till vänster i nedre raden hittar vi Linnéa Olofsson som vann Tjejcupen i NNBF:s Förbundsmästerskap i rally och kom tvåa i Ungdomscupen i samma mästerskap. Seger blev det i Ungdomsklassen i Stålsvängen.

I mitten nederst hittar vi Dag ”Dagge” Lundqvist som slog till och vann VOC-klassen för A/B-förare i Hälsingeserien.

Nedtill till höger, Daniel Edman, som kom fyra i Back-SM:s klass för 2-hjulsdrivna rallybilar, tvåa i NNBF:s Förbundsmästerskap i backe för B-förare och trea i Svenska Sprintserien i B-förarklassen. Daniel kom även tvåa totalt i Stålsvängen i år.

 

Text och Foto: Caj Abrahamsson

Posted in Nyheter.