Årsmöte

Torsdagen den 22 november avhölls ett lugnt årsmöte vid Sandvikens Motorklubb.
Bland mycket annat, så var det även en prisutdelning för våra förare som lyckats bra under det gångna året.

Ordförande Kalle Andersson gratulerar Junior-SM vinnaren i Otrimmat 2 WD, Jari Liiten. Om allt går som det är tänkt, kommer Jari att storsatsa kommande år, fast det är ju det här med pengar. Det verkar dock gå bra, så vi önskar honom lycka till i framtiden. Silvermedaljör i samma klass, Junior-SM Otrimmat 2 WD blev Eddie Lundqvist, som inte hade möjlighet att vara närvarande denna kväll, och blev trea bland Juniorerna i NNB:s förbundsmästerskap.

Tre lyckliga ”pojkar”. Fr.v. Magnus Lövgren, trea i NNBF:s förbundsmästerskap i klass VOC/Gr. F och vann Svenska Sprintserien i samma klass.
Mathias Pettersson kom tvåa i Grupp E gällande NNBF: förbundsmästerskap.
PeO Berglund kom tvåa i Appendix K, också i NNBF:s förbundsmästerskap.
Sandvikens Motorklubb tog förresten Lagsegern i NNBF:s förbundsmästerskap


Erik Brodin premierades för sin totalseger vid ett rally i Gnesta.

Ytterligare en som inte kunde närvara var Oskar Sundell, men vad sägs om detta. Sexa i SM, tvåa i Super Cupen och vann Förbundsmästerskapet för Nedre Norra beträffande tvåhjulsdrivna bilar.

Beträffande Folkrace och slutställningen i X-cupen, så lyckades Conny Göransson bäst bland Seniorerna och lade beslag på andra platsen, medan Annika Forsberg blev totaltrea bland Damerna. Ingen av dessa kunde närvar på mötet.

Posted in Nyheter.